Cromar - Hrvatska udruga za marketing je udruga svih pravnih i fizičkih osoba koje imaju interes u unaprjeđenju marketinške teorije i prakse.

GOOGLE DAY @ EFOS VER. 2.0.

googleday_cover_2016-625x250
Download PDF

10. svibnja s početkom u 11:00h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat će se predavanje pod nazivom “GOOGLE DAY @ EFOS Ver. 2.0.”, na kojem će se predstaviti i održati predavanje – Nikola Jellačić, Industry Manager iz GoogleaMiroslav Varga, Zorin Radovančević i Damir Podhorski iz Escape agencije za internetski marketing i oglašavanje, te bivši studenti Ekonomskog fakulteta studenti Ines Strmotić, Filip Grgurić i Krešimir Repušić – sudionici i hrvatski pobjednici na studentskom natjecanju Google Online Marketing Challenge. 

 

Ovo je drugi po redu Google Day na Ekonomskom fakultetu, čiji je krajnji cilj je popularizirati potencijale koje nudi ulaganje u elektronički marketing, kao i mogućnosti zapošljavanja za studente koji ulažu dodatne napore u obrazovanje o primjeni elektroničkog marketinga s obzirom na sve veću popularnost primjene istog u svim sferama društva.

 

Detaljnije na linku: Google day@efos Ver.2.0.