Cromar - Hrvatska udruga za marketing je udruga svih pravnih i fizičkih osoba koje imaju interes u unaprjeđenju marketinške teorije i prakse.

KREATIVNA RIZNICA

cromar
Download PDF

„Kružna kreativnost“ ovogodišnja je krovna tema Kreativne riznice – popularizacijskog simpozija kreativne industrije koji se od 10. – 13. travnja 2019. godine održava u prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku. U petoj godini organiziranja, Kreativna je riznica dodatno inovirala organizaciju događanja, a programom Kružna kreativnost objedinjuju se i dopunjuju prethodne izvedbe te naglašava kruženje (recikliranje) materijala unutar kreativne industrije.

Cilj Kreativne riznice potaknuti je kreativne potencijale društva na sudjelovanje u promicanju kreativne industrije te ih informirati, educirati i otvoriti spoznaje o gospodarskim potencijalima ovog sektora u nastajanju. Programski sadržaj organiziran je kroz radionice, multimedijski sadržaje i okrugle stolove koji se ostvaruju putem izvedbenih nastupa, javnih rasprava, multimedijskih izložbi te radionica i primjera dobrih praksi. Detaljan opis programa i događanja dostupan je putem mrežnog mjesta projekta www.kreativna-riznica.com i mobilne aplikacije (Kreativna riznica).

U realizaciju Projekta uključeno je više od 70 volontera – Rizničara vođenih mentorstvom profesora, a organiziranih u Komunikacijski, Organizacijski i Programski odbor te zadatke vezane za kreiranje vizualnog identiteta prostora u kojem se održavaju radionice.

Rizničari pozivaju sve zainteresirane na preuzimanje besplatnih ulaznica uz koje ih očekuje kreativan i bogat program koji će predstaviti preko stotinu izlagača – profesionalaca, amatera, udruga i poduzeća. Kreativna je riznica namijenjena široj društvenoj zajednici – svima zainteresiranima koji svojim dolaskom žele podržati kreativnost i priliku za razvoj.