Cromar - Hrvatska udruga za marketing je udruga svih pravnih i fizičkih osoba koje imaju interes u unaprjeđenju marketinške teorije i prakse.

Održan 24. CROMAR congress

Cromar 2015
Download PDF

24. CROMAR congress pod nazivom ”Marketing Theory and Practice – Building Bridges and Fostering Collaboration” održan je od 22-24. listopada 2015. u Splitu u suorganizaciji Ekonomskog fakulteta Split i CROMARa.

 

Na Kongresu je sudjelovao 51 autor iz  zemlje i inozemstva te je prezentirano 24 rada. Plenarno predavanje održao je dr. Robert Morgan, Cardiff Business School, Cardiff University, UK, Sir Julian Hodge Professor of Marketing & Strategy.

 

Kongres je pored znanstveno-istraživačkog dijela obuhvatio i prezentacije marketinških stručnjaka iz prakse, doktorsku radionicu organiziranu za doktorande u različitim fazama istraživanja te prezentacije najboljih studentskih radova iz područja marketinga u Hrvatskoj.

 

24.cROMAR kognres_plenarno predavanje24.CROMAR kongres_doktorska radionica24.CROMAR kongres_marketinski strucnjaci24.CROMAR kongres_studentski radovi224.cROMAR kongres_studentski radovi324.CROMAR kongres_studentski radovi424.CROMAR kongres_studentski radovi1

*klikom na sliku će se otvoriti nova kartica s uvećanom slikom