Cromar - Hrvatska udruga za marketing je udruga svih pravnih i fizičkih osoba koje imaju interes u unaprjeđenju marketinške teorije i prakse.

Treći svjetski Neuromarketing forum

NMSBA
Download PDF

NMSBA

Treći svjetski neuromarketing forum u New Yorku (USA) održava se u periodu od 5. do 7. ožujka 2014. u organizaciji Neuromarketing Science & Buiness Association (NMSBA).

Više informacija može se dobiti na web stranicama:

http://www.neuromarketingworldforum.com/program

Odlučite li se registrirati, javite se do 10.01.2014. na e-mail mvujicic@efri.hr kako biste dobili poseban „kod” kojim pri registraciji (registrirate se kao dio hrvatske neuromarketing mreže) ostvarujete pristup panoramskom obilasku New Yorka brodom uz večeru 6.3.2014.

Što je to Neuromarketing Science & Buiness Association (NMSBA)?

Neuromarketing Science & Business Association je udruga koja je s radom započela u veljači 2012. godine okupljajući na prvom Neuromarketinškom svjetskom forumu sve članove zainteresirane za područje neuromarketinga kako sa sveučilišta tako i iz poslovnih subjekata diljem svijeta. U cilju je udruge NMSBA svim zainteresiranima za istraživanja na ovom novom području, koje povezuje znanja iz marketinga, psihologije i neuroznanosti, omogućiti potporu kroz međusobno povezivanje i komunikaciju, razmjenu znanja, rasprave o provođenju istraživanja, promoviranje važnosti razumijevanja ovog novog područja kao i kroz informiranje o mogućnostima edukacije. Također, možete se prijaviti za primanje NMSBA newsletter-a, priključiti na NMSBA LinkedIn ili Facebook grupu. Dodatne informacije možete dobiti na: http://www.nmsba.com/en.

Za sva pitanja i informacije u vezi s NMSBA udrugom slobodno kontaktirajte Maju Vujičić ( mvujicic@efri.hr), predstavnika Hrvatske u NMSBA mreži.